Adresse:

Kirkegade 29 | Rødding | 8830 Tjele | Telefon: 86 65 12 00

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 07.30 - 17.00

Maskinudlejning med mange muligheder

​Er du ved at lægge fliser i din have? Og står du og mangler en fliseklipper? Eller hvad med en pladevibrator eller en brændekløver ?

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg har vi et stort udvalg inden for maskinudlejning.

Vi har over 20 års erfaring med vores maskinudlejning og kan rådgive dig i, hvilke maskiner du kan bruge til det arbejde, du skal i gang med. Vi hjælper dig selvfølgelig også med, hvordan du servicerer maskinen, bruger den korrekt og hvilket sikkerhedsudstyr den kræver.

Stort udvalg inden for maskinudlejning

Vi har et stort udvalg - blandt andet til flisearbejde og maskiner som brændekløver, motorsav og buskrydder, hvis du skal fjerne træ eller krat. 

Vi tilbyder maskinudlejning til både privat personer, offentlige institutioner og virksomheder. Når du benytter dig af vores maskinudlejning, betales der et beløb for at leje maskinen.

Derudover kan der kommer et mindre beløb til vedligeholdelse. Det kan feks. være til at slibe kæden på motorsaven.

Få rabat på flere dages udlejning

Du får rabat, hvis du benytter dig af vores maskinudlejning flere dage i træk. Der vil typisk være omkring 20 procent at spare på at leje en maskine flere dage i træk.

Hvis du står og mangler en maskine, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Tjele. Du kan også ringe til os på telefon 86 65 12 00, hvis du har nogen spørgsmål eller vil høre, hvornår du kan leje en bestemt maskine.​

Vores udvalg af maskinudlejning kan du se på "Maskiner til udlejning".

HVEM ER VI?

EN Motor Service

v. Erling Nielsen

CVR: 12792239

KONTAKT OS

FIND VEJ

Kirkegade 29, Rødding

8830 Tjele

Find os på kort