Adresse:

Kirkegade 29 | Rødding | 8830 Tjele | Telefon: 86 65 12 00

Åbningstider:

Mandag - Fredag: 07.30 - 17.00

ATV er det alsidige køretøj

Hos EN Motor Service, har vi mange års erfaring med forhandling af ATV køretøjer. Disse køretøjer er meget alsidige, og kan bruges til alt fra leg, terrænkørsel, landbrug, skovbrug og events - hvis man har et eventfirma.

Vores mange års erfaring gør, at vi kan give dig en god og grundig vejledning i hvilken ATV, der vil være bedst til lige præcis dit formål.

Hos EN Motor Service i Tjele ved Viborg fører vi ATV køretøjer i mange forskellige typer, størrelser og priser. Der er derfor uanede muligheder, når du handler hos os.

Hvor skal du bruge din ATV?

Hvis du skal bruge ATV'en til arbejde, vil du oftest skulle have en 'Utility'. Det er en model, der er lavet til at blive brugt til landbrug eller skovbrug, altså en arbejds-ATV.

Hvis du derimod skal have det sjovt, vil du som regel skulle ud i en 'Quad'. En quad er lavet til at køre ræs på ujævnt terræn, og er derfor perfekt, hvis du bare skal have det sjovt.​ Det er også oftest denne type ATV, som indregistreres til vejbrug.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål

ATV'en skal indregistreres, hvis du skal bruge den til at køre på vejen. Det kan være som traktor eller som personbil. Alle regler der er forbundet med dit køb hos os, rådgiver vi gerne omkring.

Vi forhandler desuden, alt i udstyr til ATV'en, samt maskiner til montering på maskinen, eller bugsering på trækket.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Tjele og se på vores udvalg af ATV'er og få en snak. Du kan også ringe til os, for rådgivning omkring, hvilken model der passer til dit behov.

Vi kan kontaktes på telefon 86 65 12 00 eller via e-mail på erling@en-motorservice.dk.

HVEM ER VI?

EN Motor Service

v. Erling Nielsen

CVR: 12792239

KONTAKT OS

FIND VEJ

Kirkegade 29, Rødding

8830 Tjele

Find os på kort